وبلاگ ساینا

یک دوربین تحت شبکه را می توان به صورت ترکیب یک دوربین و کامپیوتر در نظر گرفت، که تصاویر زنده را دریافت کرده و روی یک شبکه IP  منتقل می کند، همچنین به کاربران مورد تایید اجازه مشاهده، ذخیره و مدیریت ویدئو، از طریق زیرساخت یک شبکه استاندارد مبتنی بر IP را می دهد.

مشخصات یک دوربین شبکه:  یک IP-Camera آدرس IP خاص خود را دارد، همچنین دارای یک Web Server داخلی، FTP Server، FTP Client، Email Client، مدیریت آلارم و قابلیت برنامه ریزی است. علاوه بر این دوربین های تحت شبکه دارای ورودی خروجی های دیجیتال جهت کنترل دستگاههای دیگر، ورودی و خروجی صوت و پورت سریال برای کنترل مکانیزم Pan/Tilt/Zoom هستند.

دوربین های تحت شبکه نیازی به اتصال به یک کامپیوتر ندارد و بطور مستقل کارمی کنند و هرکجا که یک شبکه IP وجود دارد می توانند قرار گیرند.



 

مقایسه دوربین شبکه با دوربین آنالوگ:

بطور خلاصه یک دوربین آنالوگ یک فرستنده یک طرفه است، که سیگنالی را تولید می کند که در DVR به پایان می رسد. در حالی که IP-Camera کاملا دوطرفه است، با بقیه شبکه ترکیب شده و یک سیستم یک پارچه قابل گسترش را به وجود می آورد، علاوه بر این، چندین عمل را بطور همزمان انجام می دهد، مثلا تشخیص حرکت و ارسال فرمت های مختلف ویدئو (Motion JPEG و MPEG-4) در یک لحظه. یک تصویر آنالوگ به دلیل محدودیتهای استاندارد های مورد استفاده کیفیتی بیش از 0.4 مگاپیکسل نمی تواند داشته باشد، در حالی که امروزه دوربین های تحت شبکه ای با کیفیت بیش از 3 مگاپیکسل ساخته شده اند.

 

مزایای دوربین های تحت شبکه :

·    پایانی بر مشکل Interlace

دوربینهای آنالوگ به دلیل محدودیت استاندارد در مورد استفاده (PAL/NTSC )  هر تصویر را دو بار و با تاخیر زمانی اسکن میکنند که باعث افت شدید کیفیت تصاویر متحرک میشود .در مقابل دوربینهای تحت شبکه کل تصویر را در آن واحد  اسکن کرده و در نهایت یک تصویر متحرک را بدون نویز و اعوجاج نشان میدهد.

امکان Power over Ethernet

با تامین برق مصرفی دوربین از طریق کابل شبکه  پشتیبانی از این سیستم استاندارد علاوه بر کاهش هزینه های اجرایی , خرابی های ناشی ازگستردگی سیستم را به حداقل میرساند.بطوریکه استفاده از UPS مرکزی را بسیار ساده و کم هزینه می سازد.

·    رزولوشن مگا پیکسل

دوربینهای آنالوگ حداکثر رزولوشنی برابر با 0.4 مگاپیکشل دارند که این امر بدلیل محدودیت تعداد خطوط (بند 1) است. در حالیکه دوربینهای تحت شبکه با رزولوشن بالای یک مگاپیکسل بسیار زیاد است .

·    دوربینهای هوشمند

دوربینهای تحت شبکه توانایی تشخیص حرکت یا motion detection دارند . علاوه بر این امکان مدیریت آلارم با قابلیت تنظیم ساسیت و موقعیت حرکت در تصویر نیز وجود دارد .ورودیهای I/O امکان وصل انواع سنسورهای مختلف اعم از دود و گاز را به دوربین میدهد.

· انتقال صدا و تصویر و سیتم کنترلی دوربین بر پایه یک کابل شبکه خواهد بود.

· دارای سیستم صدای دو طرفه جهت ضبط و پیجینگ افراد .

· امنیت انتقال تصاویر

سدی از کلمات عبور مختلف و رمزگزاری های پیچیده و فیلتر کردن IP های ناشناس از تصویر دوربینهای تحت شبکه محافظت میکند .علاوه بر این اطلاعاتی به تصاویر اضافه کرده که اصالت آن را به مراجع قانونی به اثبات برساند.

·    زیرساخت کاملا اقتصادی وقابل انعطاف مبنی بر IP و بدون در نظر گرفتن تعداد دوربین بر روی حداقل یک کابل شبکه

سیستم کاملا دیجیتال

در سیستم تحت شبکه تصاویر فقط یکبار دیجیتال شده وهمواره دیجیتال میمانند لذا کیفیت تصاویر بعد از انتقال به کیلومتر ها دورتر ثابت میماند

· هزینه تمام شده کمتر

با در نظر گرفتن قابلیت گسترش سیستم و کارایی آن و مقایسه هزینه ایجاد هر کانال تصویردر سیستم آنالوگ و دیجیتال میتوان نتیجه گرفت که در سیتمهای متوسط و بزرگ هزینه تمام شده سیستمهای تحت شبکه به نحو محسوسی کمتر خواهد بود.

· بهره مندی از تصویر دیجیتال به صورت مستقیم

· مکان نصب بصورت بی سیم و با سیم

· استفاده از کابل شبکه به جای کابل کواکسیال

· امکان انتقال از طریق اینترنت بصورت کاملا مستقیم

· امکان انتقال مستقیم روی شبکه های بی سیم و بستر های مخابراتی

· عدم نیاز به کارتهای DVR و استند الون

· امکان ضبط دیجیتال

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی